100% Dansk virksomhed

Bestil inden kl.18, så afsender vi pakken samme dag.

Fri fragt over 399,-

1-2 dages levering

Viser 1–36 af 84 resultater

-25%
iPad Mini 1 Touch Skærm (OEM) – Med Home knap – Sort

iPad Mini 1 Touch Skærm (OEM) – Uden Home knap – Sort

Original price was: 145,00 DKK.Current price is: 109,00 DKK.
iPad Air 3 (2019) 10,5  Komplet Touch og Lcd Skærm (Oem Kvalitet)
Hvid
Sort
Bestil nu og vi sender din pakke

Skærm Til iPad Air 3 (2019) 10,5 Komplet Touch og Lcd Dsiplay (Oem Kvalitet)

1.490,00 DKK
iPad Mini 4 Komplet Touch og Lcd Skærm (Oem Kvalitet)
Hvid
Sort
Bestil nu og vi sender din pakke

Skærm Til iPad Mini 4 Komplet Touch og Lcd Display (Oem Kvalitet)

829,00 DKK

Ipad skærme
Siden den første ipad blev introduceret af Steve Jobs i San Francisco 27. januar 2010, har ipad modeller sidenhen gennegået mange design- og hardwareændringer. Apple tabletmarkedet, der oprindeligt kun havde en enkelt model, har sidenhen ændret sig, idet Apple nu tilbyder forskellige modeller til de forskellige brugerbehov.

Man kan blive overvældet af informationer og forvirret over, hvilken tablet man skal investere i, når man ser på alle modeller: Ipad 6. generation, ipad 5. generation, ipad Pro 10,5, ipad pro 12,9, ipad mini 4. Med alle disse ipads kan både surfe på internettet, spille spil og læse dine e-mails. Med en apple ipad, kan brugerne imødekomme deres ønsker på en avanceret skærm. Disse skærme præsterer fejlfrit og svigter aldrig deres brugere- Takket være de avancerede skærmfunktioner kan brugeren nyde en god oplevelse og udnytte alle mulighederne med den nyeste teknologi. Apple designet hjælper med at have et godt greb om tabletten, ligesom man også kan minimere refleksionerne i forhold til dag eller nat.

Ultra comfort
Ipad enheder består af en stor batteri kapacitet, som betyder man kan bruge enheden en hel dag. Takket være den avancerede teknologi, kan grafisk arbejde udføres præcist og med høj kvalitet. Livet bliver lettere med en enhed der tilbyder overlegen ydeevne til sine brugere. Med sine eksklusive applikationer og funktioner, kan man bruge tiden på den mest hensigtsmæssige måde.

Den nyeste teknologi
Brugerne kan takket være den nyeste teknologi opleve IOS-processorens ultrakomfortoplevelse med den hurtigste og højeste skærmopløsning i sin klasse. Brugere kan, takket være ipadOS operativsystem, opleve alle applikationer, de har brug for, lynhurtigt. Med sin høje standard og ny teknologi tilbyder de meget mere end blot en tablet.

Hvad er true tone?
Ligesom LED-, OLED- og Retinaskærme er True tone en ny skærmteknologi udviklet af Apple. En teknologi, der balancerer hvidt lys, som navnet også udspringer fra; True tone. Ipad skærme kan automatisk afbalancere mængden af skærmens lysstyrke, alt efter omstændighederne og lys eller mørke omkring dig. Men hensyn til ikke at overbelaste øjnene i mørke omgivelser, vil foranstaltninger såsom: reduceret lysstyrke, reduceret mængde hvidt lys være gavnlig og have en positiv indflydelse på din oplevelse. Ligesom nattilstand, der balancerer hvidt lys ved at gøre det mere gulig og herved mindre belastende for øjnene.

Den nye skærmteknologi er primært udviklet i forhold til at tilgodese menneskets behov og beskytte øjnene og helbredet. Hvis du er langtidsbruger af en smartphone eller tablet, kan du opleve minimal skade i øjnene, ved at reducere blå lys i svagt lys og skifte farveteknologi. Farvesystemet, der er organiseret med true tone, er en yderst vigtig teknologi, når det kommer til forebyggelse af at belaste øjnene. Bortset fra det, er det muligt at få de klareste billeder i lave eller stærke lysniveauer, fordi man også kan kontrollere det manuelt. På denne måde kan man også undgå at blive forstyrret af solens stråler, fordi man aktivt kan ændre på lyset; ikke kun lysstyrken men også farvestyrken, så man får et klarere billede. Endelig er en af de største fordele ved den nye teknologi strømbesparelse. Aktivt ænding af skærmens lysstyrke medfører en drastisk forøgelse af batteritiden for brugerne.

Hvorfor skades ipad skærme?
Man ser ofte skader og brud på skærme i forbindelse med børns brug af enhederne. Den mest almindelige skade er brud i skærmen, som er sket som følge af at barnet har tabt eller kastet enheden. På mange ipad modeller er LCD skærmen og det øverste lag af glas, to seperate dele. Det betyder, at man hurtigt kan skifte det øverste lag, som altså består af glas.
Hvis din LCD skærm på din ipad stadig er intakt, vil udskiftning af skærmglas være tilstrækkelig for at udbedre skaden. Men på en ipad Air 2 og ipad Pro 3. generation, består skærmen ikke af to seperate dele. Her er det et enekelt komponent tilsammen, så selvom berøringen og LCD skærmen ikke er ødelagt, er det stadig nødvendigt at skifte, for at udbedre skaden.

Det er stadig meget mere avanceret at udbedre en skade på en ipad end en iphone, idet ipads er mere tilbøjelige for skader under reparation. Ipads er altså mere skrøbelige end andre Apple enheder, og der kan opstå problemer i forbindelse med reparation, herunder problemer med wifi, problemer med at oplade og i værste tilfælde en kortslutning, hvis en uerfaren tekniker udfører reparationen. Du kan professionel support fra www.kyronline.com til alle disse problemer eller andre tekniske udfordringer.

Indkøbskurv
Luk
Log ind
Luk

Ingen konto endnu?

Opret en konto/opret dig her
Ordrestatus