100% Dansk virksomhed

Bestil inden kl.18, så afsender vi pakken samme dag.

Fri fragt over 399,-

1-2 dages levering

Viser 1–36 af 1359 resultater

Samsung Galaxy A50 Bagglas
Blå
Hvid
Sort
Bestil nu og vi sender din pakke

Samsung Galaxy A50 Bagglas/Batteri Cover/Back Glass (Med Logo)

149,00 DKK
Blå
Guld
Sort
Bestil nu og vi sender din pakke

Huawei Psmart 2019 Fingerprint Sensor

44,75 DKK
Samsung S6 Edge Skærm
Samsung S6 Edge Skærm
Hvid
Sort
Bestil nu og vi sender din pakke

Samsung S6 Edge Skærm OEM LCD

1.299,00 DKK
IPad Air 2 Home Knap
IPad Mini 3 Home Knap
Hvid
Sort
Bestil nu og vi sender din pakke

IPad Air 2 Home Knap

59,00 DKK
Hvid
Sort
Bestil nu og vi sender din pakke

iPhone 8 Plus Universal Home Button Assembly (4.Gen)

64,95 DKK
Samsung Galaxy S10 Bagglas
Grøn
Guld
Hvid
Mørkeblå
Prisme Hvid
Sort
Bestil nu og vi sender din pakke

Samsung Galaxy S10 Bagglas

149,00 DKK

Reservedele og komponenter til din Mobile telefon, bruges til at udbedre enheden og de eksisterende tekniske fejl. Disse komponenter er forskellige og unikke afhængig af den pågældende Mobile model, hvilket betyder, at man ikke kan benytte komponenterne på andre Mobile telefoner.
Skærm skift, oplader skift, udskiftning højtaler/mikrofon og udskiftning af kamera problemer, kan udbedres med reservedele og komponenter til den pågældende Mobile telefon.
Vi ser ofte tegn på slitage og tekniske problemer, som kan betyde, at Mobile telefonens levetid er opbrugt. Det er genkendeligt, at Mobiles vænner tilbage med andre tekniske problemer, hvis den har været på gulvet alt for mange gange. Det er naturligvis ingen lovmæssighed, eftersom der også kan dukke fakbriksfejl op i nye Mobile telefoner i sjældne tilfælde.
Udskiftning af komponenter til din Mobile enhed, bør altid foretages af fagfolk og erfarne teknikere. En uerfaren tekniker, kan betyde en forkert håndtering af Mobile komponentet, og det kan også bane vejen for en kortslutning eller andre tekniske udfordringer på din Mobile telefon. Ønsker man en holdbar og vedvarende løsning, bør man ikke ty til billige komponenter med det samme, fordi man kan spare.
De hyppigste tekniske problemer man støder på hos Mobile telefoner er:
Vandskade- og kontakt, fysiske skader grundet tab, ødelagt skærm, bundkort fejl grundet tab og ikke mindst forkert brug eller opbrugt levetid for dit batteri, som kan betyde at batteriet hæver sig og udgør en reel fare for sine omgivelser. Vi ser udover ovenstående også slitage ved indgangen til høretelefonerne (AUX/lightning) ligesom der findes adskillige andre fejl, der kan udbedres. Beskadiges dit bundkort, kan det komme til udtryk på vidt forskellige måder, men oftest kan det resultere i en mørk skærm uden lys eller farver; det man også kalder Ghost Screen.
Det er yderst vigtigt, at man benytter enten originale Mobile dele eller komponenter og reservedele af god kvalitet. I tilfælde af, at de originale Mobile komponenter koster for meget, kan man stadig tage brug af A kopier, som altså er af god kvalitet og somvil fungere lige så godt som en original Mobile reservedel.

Indkøbskurv
Luk
Log ind
Luk

Ingen konto endnu?

Opret en konto/opret dig her
Ordrestatus