Viser 1–36 af 470 resultater

Guld
Sort
Bestil nu og vi sender din pakke

Samsung S7 Edge Fingerprint Sensor og Flex

69,00 kr.
Samsung A10 Double Simkort holder
Samsung A10 Double Simkort holder
Blå
Rød
Sort
Bestil nu og vi sender din pakke

Samsung A10 Double Simkort holder

35,00 kr.
Samsung Galaxy A20e Bagcover
Samsung Galaxy A20e Bagcover
Hvid
Sort
Bestil nu og vi sender din pakke

Samsung Galaxy A20e Bagcover

149,00 kr.
Samsung S6 skærm
Samsung S6 skærm
Hvid
Sort
Bestil nu og vi sender din pakke

Samsung S6 skærm

1.149,00 kr.
Samsung Galaxy S7 Bagglas
Guld
Hvid
Mørkeblå
Bestil nu og vi sender din pakke

Samsung Galaxy S6 Edge Bagglas

99,00 kr.

Telefoner er elektroniske enheder, hvor der kan opstå fejl og tekniske problemer. Kontakt med vand eller ved tab af telefonen på et hårdt gulv, kan forårsage skader og tekniske problemer. Af denne årsag er der høj efterspørgsel på reservedele og komponenter. Originale Samsung komponenter og reservedele er nemmere og bedre at benytte, og kan betyde et mere korrekt indgreb. At bruge reservedele til sin Samsung telefoner, er yderst vigtigt under en reparation. Reservedele og komponenter af dårlig kvalitet til din mobil telefon, kan forårsage adskillige nye skader på din telefon. Det er derfor vigtigt, at man benytter originale Samsung reservedele og komponenter til at udbedre et teknisk problem på din Samsung telefon.
Ifølge en undersøgelse, er der et udbredt efterspørgsel på at få udbedret kamera problemer på Samsung telefoner og andre smartphones verden over. 1 ud af 10 personer, har oplevet et problem med deres kamera på telefonen. På andenpladsen kommer problemer med touch skærmen; dette indebærer også problemer med touch som følge af tab på gulvet. På en tredjepladsen kommer batteriproblemer med 8 %. I undersøgelsen, konkluderer man også, at der er en tydelig forbindelse mellem et defekt batteri, som følge af at, telefonen har siddet i opladeren i længere tid af gangen regelmæssigt. På en fjerdepladsen og femtepladsen kommer mikrofon problemer med 6 % efterfulgt af udfordringer med telefonens hastighed.
Når man sammenligner de forskellige tekniske problemer verden over, kan man se at Nordamerika og asien, oplever de samme tekniske problemer fordelt på næsten samme procenter. Europa herimod, skiller sig dog ud, ved at de tekniske problemer fremtræder i en anden rækkefølge. Det er i denne forbindelse relevant, at se på telefonernes primære brugsformål og efterspørgslen på reservedele. I betragtning af disse data tiltrækker brug af mobiltelefonreservedele under reparation opmærksomhed. Det er vigtigt at bruge originale reservedele eller tilsvarende for at udbedre fejlene, så de ikke opstår igen.
Især brug af originale reservedele og komponenter eller tilsvarende i Samsung telefoner, betyder ofte permanente og vedvarende løsninger på den opståede fejl.
Samsung reservedele og komponenter giver permanente løsninger til tab af telefon, skærmbrud, højtalerfejl, kameraskader, beskadigelse af jackstick, batteri problemer etc.. Defekte Samsung mobiltelefoner bør altid repareres med originale Samsung reservedele, som er egnet til reparation. Dårlig kvalitet eller forfalskede Samsung reservedele og komponenter kan beskadige telefoner.

Indkøbskurv
Luk
Log ind
Luk

Ingen konto endnu?

Opret en konto/opret dig her
Ordrestatus
Cookies
Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, vil vi antage, at du er indforstået med det.
Accepter