100% Dansk virksomhed

Bestil inden kl.18, så afsender vi pakken samme dag.

Fri fragt over 399,-

1-2 dages levering

Viser alle 9 resultater

Huawei Batterier
Telefonbatterier indeholder lithiumioner og andre materialer, som er tilbøjelig for at forældes og svækkes over tid. Efter en bestemt periode og et vist antal opladninger, begynder batteriet at miste sin strøm. Det er derfor også en fordel, at købe en telefon med et aftageligt batteri, fordi man meget nemt og uafhængigt, kan skifte batteriet, hvis nødvendigt. Du kan få batteriets ydeevne tilbage, som den var, der du købte den, ved blot at udskifte denne lille del.

Telefoner er designet til at modstå små slag og milde tab på gulvet. Hvis din Huawei telefon i forvejen har skader og revner, kan den være mere sårbar og skrøbelig over for selv små slag og tab på gulvet, hvilket kan føre til permanente skader. Når telefonens form, mekanisme, abtteri eller skærm bliver beskadiget, bør disse dele udskiftes. Takket værm ´´e brugervenligheden og komforten i et aftageligt batteri, kan et beskadiget batteri kasseres eller udskiftes. På denne måde kan man få en telefon til at fungere fejlfrit igen.

Hvad er funktionerne ved en Huawei power bank/ekstern batteri
Power bank eller ekstern batteri er produkter, som er blevet mere og mere populære med teknologiens fremgang. Der er efterhånden stort efterspørgsel på power bank og eksterne batterier, fordi man i den moderne verden er blevet mere afhængig af de elektroniske enheder omkring os. Disse enheder gemmer på strøm ligesom en telefon, men fungerer som et midlertidigt lager. Herved kan man oplade sin telefon, når enheden trænger til strøm eller man føler behov. Huawei power bank eller ekstern batteri kan blive en livreddende enhed i situationer, hvor man ikke er i nærheden af en stikkontakt. Der er forskel på, hvor meget strøm de forskellige batterier opbevare, hvilket også betyder at er er forskel på, hvor mange gange den kan oplade de enkelte enheder.

Huawei batterimodeller og funktioner?
Nogle telefon modeller er eftertragtede og populære, fordi de har en stor batteri kapacitet end andre telefon modeller på markedet. Blandt disse modeller findes Huawei P30 lite og Huawei P20 lite, som altså er blevet mere populære inden for den seneste tid. Deres popularitet bunder i en stor skærm og høj kamerakvalitet, samtidig med at man nemt kan skifte batteriet på enheden, når tiden er inde. Man kan ved hjælp af en udskiftning af batteri, forlænge telefonens levetid og spare penge og være bæredygtig. Samtlige batterier på Huawei telefon modellerne er aftagelige. Selvom bagsiden af telefonen hænger sammen og er klistret fast til resten af telefonen, kan denne plade altså løftes med de rigtige redskaber og det rette udstyr, hvorefter man kan komme ind til batteriet og foretage en udskiftning. Hvis du ikke ønsker at få professionel hjælp og teknisk service til at udskifte batteriet på din telefon, kan du sagtens også gøre det selv. I dette tilfælde kan du se vores udvalg af værktøjssæt og nødvendige redskaber til at foretage en batteri udskiftning. Denne proces, som kan udføres af alle, der har tilstrækkelig viden om emnet, kan afsluttes inden for ganske få minutter. Disse sæt indeholder værktøjer såsom plastikapparater, der gør det muligt at adskille telefonens bagcover, unikke skruetrækkere med mere. Alle redskaber og værktøjer er udviklet til at imødekomme et batteri udskiftning på din telefon

Batterier indeholder mange komplekse elementer, herunder lithium. Det er derfor yderst vigtigt, at man ikke benytter andre redskaber og værktøjer til at foretage en reparation på sin telefon. Der er en større risiko for at forvolde uforventede skader, hvis man altså benytter værktøjer og redskaber, der ikke er tiltænkt og designet til din eksakte telefon model.

Hvilke Huawei-batterier foretrækkes mest?
Det er muligt at skifte opladerporten ligesom det er muligt at skifte batteriet på din enhed. Disse opladerporte forbinder din enhed til en oplader. Denne opladerport kan med tiden blive slidt som følge af brug og kan også være med til at skade telefonen yderligere, hvis der ikke foretages en handling i god tid. Det anbefales at søge professionel hjælp, hvis uheldet er ude, og man trænger til at få udskiftet sin opladerport. Hvis opladeren ikke er sat korrekt ind i telefonen, afbrydes forbindelsen mellem opladeren og batteriet, og enheden kan derfor ikke oplade.

Huawei P8 lite batteri er blandt de mest populære produkter, fordi den har et stabilt og stærkt batteri. Hvis du bruger denne mobiltelefonmodel eller andre, og dit batteri trænger til at blive udskiftet kan du gennem www.redeal.dk få adgang til de produkter du leder efter. Huawei P10 lite batteri, som er topmodellen i samme serie, er et alternativ, der på samme måde er foretrukket, fordi den har et stærkt batteri kapacitet.

Uanset hvilken telefonmodel man har, så anbefales det, at benytte sig af originale opladere efter man har foretaget et batteriskift. Hvis du vælger originale produkter, øges levetiden på dit nye batteri og din enhed. Derudover anbefales det også, at du ikke opretter forbindelse til stikkontakter, hvor du ikke er sikker på spændingen. Takket være en stabil opladningsproces øger du både levetiden på din smartphone samtidig med at bruge den optimal. Du kan løse alle dine batterirelaterede problemer ved at gennemse vores hjemmeside www.redeal.dk, hvor du kan se, hvad der er tilgængeligt i vores varerlager og sortiemnt. Du kan nemt få adgang til alle de reservedele og komponenter, som du leder efter til netop din telefon model.

Hvor længe bruges Huawei-batterier?
Det er yderst vigtigt, at man er opmærksom på de varme temperaturer omkring telefonen, hvis man har til hensigt at beskytte og skåne batteriet, så det kan holde i længere tid. Temperatur er en faktor, der direkte påvirker både batteriet og enhedens samlede interne mekanisme. Enheder, der efterlades i enten for varme eller for kolde omgivelser, kan ikke fungere med høj ydeevne. Det kan medføre uforventede resultater på batteriet, og kan også være skyld i yderligere problemer med enheden, hvis den altså er i for kolde eller for varme omgivelser i forlænget tid. I et sådant tilfælde kan udskiftning af batteriet være nødvendigt for at udbedre skaden, eftersom virkningerne også kan være permanente. Hvis du ønsker, at dit batteri skal have en lang levetid, efter du har fået foretaget en udskiftning, anbefaler vi stærkt, at du undgår at stille telefonen under solen eller bruge den i al for lang tid i kolde temperaturer, idet begge vejrfohold har en direkte negativ effekt på batteriet i din enhed.

Alle Huawei modeller bruger deres eget unikke batteri, som er designet og tiltænkt den enkelte model.

Indkøbskurv
Luk
Log ind
Luk

Ingen konto endnu?

Opret en konto/opret dig her
Ordrestatus